НАВЧАЙТЕСЯ З КРАЩИМИ
У КРАЩИХ!
НАВЧАЙТЕСЯ З КРАЩИМИ
У КРАЩИХ!
Приватний заклад
«Ліцей інтелектуальної
творчості «ЕйдоС»
м. Запоріжжя»
+38 (050) 102-22-12 69091, Україна, м. Запоріжжя,
вул. Нижньодніпровська, 4а
UA     RU

Свято «Сім'ї та спорту»

Свято «Сім'ї та спорту»

Середа - найкращий день для занять спортом та спілкування з сім'єю. Саме тому батьки та вихованці середньої групи саду «ЕйдоС» 23 травня зібралися на спортивному майданчику Школи для проведення розважально-спортивного свята «Сім'ї та спорту».
Захід пройшов на одному диханні! Молоді, завзяті, спортивні родини та малеча з превеликим задоволенням приймали участь в нестандартних естафетах та рухливих іграх, розминалися під музику, малювали свою родину та обирали девіз для себе, виготовляли одяг для прогулянки своїх доньки або сина з вторинних матеріалів та навіть співали запальних пісень!
Задоволенню не було меж, адже хто б з нас відмовився отримати в нагороду медаль для всієї родини?! Отож, «ЕйдоС» несе культуру занять спортом та прищеплює нові родинні традиції! 
Спортивно-виховний захід було проведено на високому рівні завдяки ідеям та підготовці вихователів групи, Скрипки В.Ю. та Корнієнко А.Е., музичного керівника та завідувача закладу Кандиби І.І., хореографа Пономаренко Г.М. та взірця фізкультури та спорту Павловської Г.І. 
Родини та вихованці ясла-садочку «ЕйдоС» очікують на нові зустрічі!
Автор - методист ясла-садочка «ЕйдоС» Ольга Вікторівна Ольга Спасская

#ДеньСемьи #ЭйдоС #СадЭйдоС #ЯслиСадЭйдоС

23.05 2018 • Ясли-сад

к списку