НАВЧАЙТЕСЯ З КРАЩИМИ
У КРАЩИХ!
НАВЧАЙТЕСЯ З КРАЩИМИ
У КРАЩИХ!
Приватний заклад
«Ліцей інтелектуальної
творчості «ЕйдоС»
м. Запоріжжя»
+38 (050) 102-22-12 69091, Україна, м. Запоріжжя,
вул. Нижньодніпровська, 4а
UA     RU

Вигравайте грант на навчання в «Школі ЕйдоС»!

Вигравайте грант на навчання в «Школі ЕйдоС»!

Приватна Школа або ліцей в Запоріжжі безумовно здатні дати більш високий рівень знань, ніж звичайна Школа. Пов'язано це з багатьма факторами, але ті, хто шукають Школу в Запоріжжі, називають основні - наповнюваність класів, програми навчання та оточення Учня. І як ми розуміємо, на жаль в більшості Шкіл ці нюанси представлені не з кращого боку.


Звичайно, як будь-який хороший продукт або якісна послуга, освіта має ціну. Незважаючи на доступність для багатьох ціни на навчання в «Школі ЕйдоС», вже не перший рік, ми сприяємо реалізації і розвитку таланту Школярів міста Запоріжжя! В цьому році, ми також запускаємо черговий етап конкурсу з присудження гранту на безкоштовне навчання в «Ейдосі».


Правило участі просте - потрібно написати Есе «Чому я хочу вчиться в Ейдосі». Також, обов'язково потрібно вказати свої ім'я та прізвище, клас та вік. Великою перевагою буде доповнення своїми історіями про досягнення в навчанні, спорті або творчості. Також, обов'язковою частиною есе повинна бути розповідь, чому саме вас повинна вибрати комісія. Автор кращого есе, після співбесіди має всі шанси стати новим членом дружної родини «ЕйдоС»!
Листи з заявкою надсилайте на пошту Школи з позначкою - ГРАНТ.


eidos.zp.ua@gmail.com

8.07 2021 • Школа

к списку