НАВЧАЙТЕСЯ З КРАЩИМИ
У КРАЩИХ!
НАВЧАЙТЕСЯ З КРАЩИМИ
У КРАЩИХ!
Приватний заклад
«Ліцей інтелектуальної
творчості «ЕйдоС»
м. Запоріжжя»
+38 (050) 102-22-12 69091, Україна, м. Запоріжжя,
вул. Нижньодніпровська, 4а
UA     RU

EidoSchool FEST -2019 "Школа по-новому"

EidoSchool FEST -2019 "Школа по-новому"

28 жовтня 2019 року відбулася XV Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні освітні технології» в межах EidoSchool FEST-2019 з TRIZ в освіті, ейдетики та компетентнісного підходу «Школа по-новому».

З приводу Ювілейної конференції було багато привітальних слів від засновників Школи «ЕйдоС» Олени та Ігоря Грединарових, проректора ЗНУ Каганова Юрія Олеговича, що нагородив почесними грамотами співробітників Школи та відео-привітання від спікерів:

Сергія Максименка, м. Київ, дійсний член НАПН України, доктор психологічних наук, професор, директор Інституту психології імені Г.С. Костюка Національної Академії педагогічних наук України.

Олександра Селюцкого, м. Петрозаводськ, Карелія, Майстер TRIZ, найближчий друг і соратник Генріха Сауловича Альтшуллера. В даний час займається біографією Г.С. Альтшуллера.

Марка Баркана, США, Кноксвіл, виконавчий директор МАTRIZ. Доктор технічних наук і магістр управління бізнесом, Майстер TRIZ, Master Black Belt Lean Six Sigma, член Президії і Виконавчий Директор МАTRIZ.

Ігоря Матюгіна, м. Москва, доктор пед. наук, професор Російської академії енциклопедій, засновник «Школи Ейдетики», автор книг з розвитку пам'яті, уваги, концентрації.

Алли Нестеренко, м. Петрозаводськ, Карелія, кандидат педагогічних наук, TRIZ-фахівець, методист з інноваційної діяльності.

Валерія Сушкова, Нідерланди, Майстер TRIZ, а також розробник методів та інструментів підтримки рішення інноваційних завдань. Віце-президент і член президії МАTRIZ.

Анатолія Гіна, м. Гоміль, Білорусь, консультант-експерт з TRIZ, засновник і науковий керівник Міжнародного неполітичного об'єднання «Education for a New Era», генеральний директор некомерційної організації сприяння інноваціям «TRIZ-профі», віце-президент МАTRIZ з питань освіти.

Віктора Громового, м. Кіровоград, шеф-редактор порталу «Освітня політика» освітній експерт, заслужений учитель України.

Людмили Глізер, м. Естрінген, Германія, вчитель російської мови та літератури, спеціаліст вищої категорії. Педагог з 25 річним стажем, 18 річний досвід завуча з навчально-виховної та методичної роботи, продовжує педагогічну діяльність в Німеччині.

Яни Грединарової-Привалової, Директор з розвитку Школи «ЕйдоС», психолог вищої категорії.
Даші Туран, випускниці Школи «ЕйдоС».

Пролунали доповіді гостей Конференції:

Олега Фейгейсона (Корея, Президент МАTRIZ, майстер TRIZ, кандидат технічних наук, головний інженер Центру Глобальних Технологій Samsung Electronics, член Міжнародного оргкомітету та Міжнародного експертної ради II Євразійського саміту лідерів цифрової економіки). Доповідь "Впровадження TRIZ у розвиток компанії Siemens" ;

Людмили Булигіної (м. Київ, викладач програмування Фізико-Технічного інституту КПІ ім. Ігоря Сікорського, вчитель інформатики Політехнічного ліцею НТУУ "КПІ"). Доповідь «100 питань вчителя або про що не говорять на педраді»;

Марата Гафітуліна (м. Жуковський, бізнес-консультант, кандидат педагогічних наук, розробник і викладач інноваційних методик для виробництва і освіти. Нагороджений за внесок у вирішення виробничих проблем і розвиток технологій підприємств малого і середнього бізнесу мерією м. Інчхон (Республіка Корея). Доповідь "Новий рівень розвитку. Як на нього вийти?";

Наталі Губи (м. Запорожжя, кандидат психологічних наук, доцент, завідувач кафедри психології ЗНУ, професіонал з психодіагностики). Доповідь «Психологічний аналиіз інноваційних технологій в освіті»;

Олени Штогріної (м. Одеса, імідж-експерт, засновник і тренер, автор освітніх програм в «Школі Персонального Іміджу», автор книги «Іміджbook») Доповідь «10 порад з іміджу».

А також педагогів Школи «ЕйдоС»: Людмили Микитенко, Тетяни Ніколаєвської-Лук’яненко, Анжели Долженко, Ірини Склярової, Олени Грединарової за участі учнів 6, 7, 9 та 10 класів.

Традиційно, під час перерви, Анна Пономаренко (вчитель хореографії Школи «ЕйдоС») провела емоційний танцювальний флешмоб для всіх учасників Конференції!

Після обідньої перерви Маргарита Зінченко провела майстер-клас зі складання компетентнісних завдань. По завершенню майстер-класу всі учасники спробували скласти своє власне компетентнісне завдання та презентували його перед іншими учасниками Конференції.

Кожен учасник Конференції за активну участь отримав ейдолики (шкільну валюту): задавання сильних питань та презентацію розроблених компетентнісних завдань. За зароблені ейдолики їхні володарі на аукціоні змогли придбати різні лоти. Серед них: безкоштовна участь у фестивалі наступного року, екскурсія на о. Хортиця, розробка проекту «КраїнаUA», «Методичний посібник для педагогів, психологів і студентів «Схема-модель ФСП як інструмент систематизації знань учнів і формування системного і творчого мислення» автора О. М. Грединарової та ін.

Також в перший день Фестивалю EidoSchool FEST-2019 «Школа по-новому» у соціальних мережах (Facebook, Instagram) стартував марафон #I-FestEidoS. Його переможця наприкінці Фестивалю було нагороджено цінним призом.

У завершенні XV Міжнародної науково-практичної конференції всі учасники отримали сертифікати від Генерального директора Олени Михайлівни Грединарової.

Більше фото у альбомі за посиланням https://www.facebook.com/pg/EidoSchoolFEST/photos/?tab=album&album_id=100471418069640

28.10 2019 • Школа

к списку