НАВЧАЙТЕСЯ З КРАЩИМИ
У КРАЩИХ!
НАВЧАЙТЕСЯ З КРАЩИМИ
У КРАЩИХ!
Приватний заклад
«Ліцей інтелектуальної
творчості «ЕйдоС»
м. Запоріжжя»
+38 (050) 102-22-12 69091, Україна, м. Запоріжжя,
вул. Нижньодніпровська, 4а
UA     RU

29 років ЕдоСу!

29 років ЕдоСу!

З 1995 р – це Центр інтелектуальної творчості, а ось уже 23 навчальні роки, – це Приватна школа – Ліцей інтелектуальної творчості!

🌟 Після канікул учнів чекає святковий тиждень: лише ігрові уроки (уроки з освітніми іграми), Уроки без кордонів, День Дітей та Олімпіади з TRIZ та Ейдетіки.

День дітей запропонували діти, це День, коли вони самі складають розклад уроків, а можуть дивитися мультфільми або гуляти на вулиці, грати в футбол, бій подушками, а можуть змінити порядок дня.

✅ А ось, Уроки без кордонів - це пропозиції від вчителів - тих тем, які будуть цікаві дітям різного віку. Учні приходять набагато раніше за початок уроків, щоб записатися на ті уроки, які їм цікаві! Вчитель сам вигадує тему, практику, експеримент, дослідження, щоб показати себе з нестандартного боку, показати свою унікальність, закохати у себе, у свій предмет.

Сама назва дня «Уроки без кордонів» - говорить сама за себе! 🌟 На канікулах ми, педагоги, готувалися до виходу учнів із канікул, вивчали методи створення ігор у шкільних предметах, тренувалися та створювали освітні ігри!

Освітні ігри як спосіб зняти напруження ситуації війни як з дітей, так і з вчителів! «Гра - не є звичайне Життя!»

29.03 2024 • Школа

к списку